Millet Bahçesi Projesi Açılışına Geri Sayım Başladı 

Millet Bahçesi Projesi Açılışına Geri Sayım Başladı 

Mesut ÜNER,  Millet Bahçesi Projemizin açılışında geri sayımın başladığını, Millet Bahçesi Proje Alanı denetimleri sırasında açıkladı.

Çatalca’da makamından çok sahada çalışmalarına devam eden ve proje şantiyelerini yerinde denetleyen tüm detayları bizzat ilgilenen aynı zamanda mesleği mimarlık olan Üner, Millet Bahçesi proje şantiyesini ziyaret ederek yine tüm detaylarla bizzat ilgilendi.

Açılışı için geri sayımı başlayan Millet Bahçesi projesi şantiye alanı denetimleri sonrası açıklamalarda bulunan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner:‘’Çatalca'mızda hizmet dokunuşlarına devam ediyoruz. Millet bahçesi projemiz açılışında geri sayıma başladık. Proje şantiye alanımızda yerinde denetimlerde bulunarak, çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Her yaştan Çatalca Halkımızın ilçe merkezinde rahat bir nefes alacağı, doğal yaşam tarzından ödün vermeden tematik bahçeler, kendi kendini temizleyen biyolojik gölet, belediyemiz işletmesinde hizmet verecek kafeteryalar ve kütüphaneler, tamamen ahşap 4-14 yaşında ki evlatlarımıza hitap eden oyuncaklar, yemyeşil ağaçlar kuş sesleri arasında bisiklet yolları, yorgunluklara ara veren dinlenme alanları, sesi ile huzur veren muhteşem görüntüsü ile göz kamaştıran kuru havuzu, 0 – 4 yaş grubuna hitap edecek çocuk oyun alanları ve esnafımız için satış birimleri ile Millet Bahçesi ve Sosyal Tesisimiz Çatalca’mıza çok yakışacak ve ilçemize değer katacak. Hayırlı olsun’’dedi.

Önceki Haber

“Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarının Yerelleşmesi” semineri gerçekleştirildi

Sonraki Haber

Büyükçekmece Belediyesi'nin 2022 yılı bütçesi 465 milyon lira oldu